Ремонт ноутбуків

Ми займаємося професійним ремонтом настільних і портативних комп’ютерів. У нас є усе можливе устаткування для обслуговування комп’ютерів, материнських плат ноутбуків і моніторів, тому ми здатні усунути будь-яку, здавалося б, неможливу несправність. Марка ноутбука не має для нас значення, тому що ми можемо ремонтувати комп’ютери усіх виробників. Ми гарантуємо усім клієнтам професійне обслуговування кожного комп’ютера і ноутбука.

Обслуговування ноутбуків в Києві – це не лише ремонт комп’ютерів. Скориставшись нашими послугами, ви можете розраховувати на діагностику і ремонт нетбуков, ноутбуків, ПК або смартфонів. Також нам не чужі установка, ремонт, оновлення або налаштування операційних систем. Якщо вам треба оновити операційну систему Windows до Windows 10, приходите до нас. Ми розв’яжемо вашу комп’ютерну проблему за вас!

Наші послуги також пов’язані з видаленням шкідливих програм, установкою, налаштуванням і кастомізацією програмного забезпечення. Швидка комп’ютерна допомога Майстер Комп надає ИТ-послуги, які включають: ремонт ноутбуків, ремонт настільних комп’ютерів, чищення, відновлення даних або відновлення пошкоджених систем і програм.

Ремонт та обслуговування ноутбуків Київ

Як фахівець з ремонту ноутбуків в Києві ми пропонуємо широкий спектр послуг, що включає такі види діяльності, як ремонт ноутбуків, ремонт настільних комп’ютерів і підтримка пристроїв. Накопичений за роки роботи досвід дозволяє нам ефективно обслуговувати комп’ютери. Скориставшись нашими послугами, ви можете бути упевнені, що наш кваліфікований персонал професійно впорається з усіма видами поломок.

У своїй повсякденній роботі ми використовуємо новітні технології, які допомагають нам ефективно справлятися із замовленим ремонтом. У Майстер Комп ми також займаємося обслуговуванням і чищенням комп’ютерного устаткування. У нашій пропозиції також є послуга де-вирусификации комп’ютера, яка зазвичай відбувається через нестачу знань людей, не знайомих з комп’ютерним устаткуванням і програмним забезпеченням. На щастя, практично немає таких несправностей, з якими не зміг би впоратися наш комп’ютерний сервіс.

Повний перелік послуг нашого сервісу при несправностях і некоректній роботі Вашого ноутбука:

Використовуючи наш сервіс по ремонту ноутбуків Києва, ви можете бути упевнені, що ремонт вашого настільного комп’ютера буде зроблений самими кращими і вигіднішими способами, що також дозволить вам заощадити на таких речах, як заміна деталей або модернізація комп’ютера. Кожного разу ви отримуватимете від нас гарантію якісного виконання робіт.

Вартість ремонту ноутбука

Локалізація дефектів разом з вказівкою методів ремонту і оцінкою вартості.

Ремонт ноутбуків Майстер Комп

Ремонт ноутбуків Майстер Комп пропонує видалення небажаних і небезпечних застосувань без ризику втрати даних. Ви також можете отримати вигоду з установки відповідних рішень по забезпеченню безпеки. У комп’ютерному сервісі Майстер Комп ми займаємося переустановленням або установкою систем і програм безпеки. У нас є послуга з оптимізації операційних систем.

Якщо у вас виникли проблеми з устаткуванням, відвідаєте комп’ютерний сервіс Майстер Комп! При необхідності ми замінимо або відремонтуємо пошкоджені компоненти, відновимо материнські плати, відеокарти, мости і інші деталі. Ми також обмінюємося матрицями. Наш комп’ютерний сервіс в Києві пропонує професійний ремонт комп’ютерів і ноутбуків. Ремонт ноутбуків – ця проста справа для нас!

Комп’ютерний сервіс – процес ремонту комп’ютера

В першу чергу ми виявляємо дефект. Потім ми професійно усуваємо дефект. Ремонт комп’ютера часто вимагає заміни певних компонентів. Найчастіше ушкоджуються жорсткі диски, графічні карти, процесор, материнська плата, роз’єми USB або оперативна пам’ять. Наші фахівці здатні швидко діагностувати причину несправності вашого устаткування і запропонувати оптимальне рішення. Наш сервіс по ремонту комп’ютерів в Києві підходить до кожного ремонту з усією ретельністю і найвищою якістю обслуговування.

Ремонт ноутбуків – це також чищення устаткування від пилу і бруду, щоб понизити ризик подальших поломок.

Скориставшись послугами Майстер Комп, такими як ремонт ноутбуків, ви отримаєте гарантію на усі замінювані нами деталі! Залежно від типу несправності ми можемо виконати ремонт всього за декілька годин. Діагностику комп’ютера, яка у разі ухвалення рішення про його ремонт є безкоштовною, ми виконуємо впродовж 1 години.

Оцініть статтю